18/10/2022
//

Inspiratie voor een baby shower cadeau

geboorte cadeau met naam

Cadeaus kopen is over het algemeen een ontzettend lastig iets, maar al helemaal voor een baby shower. Als je zelf geen kinderen hebt is het nog lastiger en je wilt natuurlijk wel een leuk cadeau kopen. Kies je voor een geboorte cadeau met naam? Of ga je toch voor een voorleesboek? In dit artikel ga ik je een aantal cadeau-ideeën geven voor een baby shower!

Een luiertaart

Het eerste cadeau-idee is een luiertaart en het is echt een ideaal cadeau voor aanstaande ouders. Het is een praktisch cadeau, want de luiers kunnen ze natuurlijk goed gebruiken, en daarnaast ziet het er leuk uit. Je hebt ze in allemaal verschillende soorten en maten, maar daarnaast kun je ze omtoveren in je favoriete thema van de ouders. Op het moment dat je niet alleen maar luiers wilt geven, kun je er ook voor kiezen om andere cadeaus te verwerken in de taart zoals rompers, sokjes en babykleding.

Een babyshower gastenboek

Dit cadeau kun je op de dag van de babyshower meteen zelf uitvoeren. Iedereen die aanwezig is kan een wens opschrijven voor de baby en aanstaande ouders. Vaak kun je er ook nog de naam van de baby, het geboortegewicht en de geboortedatum op raden. Dit is een ontzettend leuk babyshowerspel en daarnaast is het een leuk aandenken voor later.

Gerelateerd nieuws  Waarom een lichtplan maken een goed idee is

Jouw favoriete voorleesboek

Wat was jouw favoriete voorleesboek toen jij nog klein was? Het is vervolgens leuk om dit boek cadeau te geven aan je zwangere vriendin en gun ze hetzelfde plezier wat jij eraan hebt beleefd. Willen jij en je vrienden een gezamenlijk cadeau geven? Vraag dan aan alle gasten wat hun favoriete kinderboek was en geef deze dan allemaal!

Een verwenpakket voor de ouders

Ee babyshower is eigenlijk bedoeld om de toekomstige ouders even goed in de watten te leggen. Het is daarom ontzettend leuk om een verwenpakket te geven. Je kunt het zo groot en gek maken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld producten instoppen zoals: Een fijne dagcrème, geurtjes, babylotion, maskers, wat lekkers of scrub. En ook als je de partner erbij wilt betrekken, kun je hier ook een aantal cadeaus voor toevoegen.

Dit waren ze dan, vier cadeau-ideeën die jij kunt kopen voor een babyshower! Je kunt ook nog altijd even verder kijken op internet voor inspiratie!

Vond je dit artikel nu handig? Lees dan het volgende artikel over hoe je jouw huis in kan richten!

Meer in deze categorie

De beste eiwitrijke voeding voor ouderen

Eiwitten zijn een van de belangrijkste bouwstoffen voor je botten, spieren en andere weefsels. Ouderen verliezen uiteindelijk hun kracht, spier en botmassa. Door te sporten en goede voeding kunnen ouderen ervoor zorgen dat dit onderhouden wordt. Eiwitten zijn dus echt super belangrijk voor ouderen om te eten. In deze blog lees je meer over de beste eiwitrijke voeding voor ouderen! Functie van eiwitten Eiwitten zijn nodig voor de aanmaak van weefsel, enzymen en hormonen. Eiwitten bestaan uit aminozuren, in totaal zijn dit er 26, waarvan 9 je lichaam zelf niet kan aanmaken. Deze 9 moet je dus via voeding binnenkrijgen en die worden essentiële aminozuren genoemd. Je hebt dierlijke en plantaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten zitten vooral in vlees en zuivel […]

Nieuwe trend: het Japandi interieur

Regelmatig is er een andere stijl die helemaal trendy is. Het ene moment een vintage interieur, dan weer de industriële stijl. In Woonmagazines en op Pinterest zien we momenteel een nieuwe trend, namelijk het Japandi interieur. In deze blog lees je wat het is, waarom het zo populair is en hoe jij het in jouw eigen woonkamer kunt toepassen. Lees snel verder! Wat is het Japandi interieur? De afgelopen tijd wordt er steeds meer gesproken over een nieuwe trend: het Japandi interieur. Maar wat is dat nu eigenlijk voor een stijl? Het is een combinatie van Japanse en Scandinavische stijlen. Wanneer je deze twee stijlen combineert, creëer je een rustgevende, serene en minimalistische sfeer. Het is gericht op het combineren […]

Wat projectinrichting kan betekenen voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar manieren om de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren? Dan is het tijd om te kijken naar de werkplekinrichting. Een slimme en doordachte inrichting van de werkruimte kan niet alleen de sfeer verbeteren, maar ook het welzijn van medewerkers verhogen en de productiviteit stimuleren. In deze blog meer over de projectinrichting en hoe het jouw bedrijf kan helpen om beter te presteren. De invloed van kleur op productiviteit Kleuren kunnen het gedrag, de emotie of het gevoel van mensen beïnvloeden, daarom spelen kleuren een belangrijke rol op de werkvloer. Daarnaast kan het productiviteit opwekken. Bijvoorbeeld als er op de werkvloer gebrek aan inspiratie of energie ontbreekt, kun je oranje aan het interieur toevoegen […]

Alles over een keto dieet

Het keto dieet begint steeds populairder te worden onder sporters die ook creatine kopen, maar wat is het nou precies? In deze blog kom je alles te weten over het dieet en hoe je het kunt toepassen. Wat is het? Bij een keto dieet eet je zo min mogelijk koolhydraten, de grens is ongeveer 50 gram koolhydraten per dag. Zodra je lichaam zo weinig koolhydraten binnenkrijgt, zal het overgaan op het verbranden van je vetzuur. Door het verbranden van deze vetzuren ontstaan er ketonen en dit kan je lichaam als brandstof gebruiken, in plaats van de koolhydraten. Tijdens een keto dieet eet je vooral veel vetten en eiwitten om je lichaam te voorzien van energie. De combinatie met sporten Een […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!