18/10/2022
//

Inspiratie voor een baby shower cadeau

geboorte cadeau met naam

Cadeaus kopen is over het algemeen een ontzettend lastig iets, maar al helemaal voor een baby shower. Als je zelf geen kinderen hebt is het nog lastiger en je wilt natuurlijk wel een leuk cadeau kopen. Kies je voor een geboorte cadeau met naam? Of ga je toch voor een voorleesboek? In dit artikel ga ik je een aantal cadeau-ideeën geven voor een baby shower!

Een luiertaart

Het eerste cadeau-idee is een luiertaart en het is echt een ideaal cadeau voor aanstaande ouders. Het is een praktisch cadeau, want de luiers kunnen ze natuurlijk goed gebruiken, en daarnaast ziet het er leuk uit. Je hebt ze in allemaal verschillende soorten en maten, maar daarnaast kun je ze omtoveren in je favoriete thema van de ouders. Op het moment dat je niet alleen maar luiers wilt geven, kun je er ook voor kiezen om andere cadeaus te verwerken in de taart zoals rompers, sokjes en babykleding.

Een babyshower gastenboek

Dit cadeau kun je op de dag van de babyshower meteen zelf uitvoeren. Iedereen die aanwezig is kan een wens opschrijven voor de baby en aanstaande ouders. Vaak kun je er ook nog de naam van de baby, het geboortegewicht en de geboortedatum op raden. Dit is een ontzettend leuk babyshowerspel en daarnaast is het een leuk aandenken voor later.

Gerelateerd nieuws  Waarom een lichtplan maken een goed idee is

Jouw favoriete voorleesboek

Wat was jouw favoriete voorleesboek toen jij nog klein was? Het is vervolgens leuk om dit boek cadeau te geven aan je zwangere vriendin en gun ze hetzelfde plezier wat jij eraan hebt beleefd. Willen jij en je vrienden een gezamenlijk cadeau geven? Vraag dan aan alle gasten wat hun favoriete kinderboek was en geef deze dan allemaal!

Een verwenpakket voor de ouders

Ee babyshower is eigenlijk bedoeld om de toekomstige ouders even goed in de watten te leggen. Het is daarom ontzettend leuk om een verwenpakket te geven. Je kunt het zo groot en gek maken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld producten instoppen zoals: Een fijne dagcrème, geurtjes, babylotion, maskers, wat lekkers of scrub. En ook als je de partner erbij wilt betrekken, kun je hier ook een aantal cadeaus voor toevoegen.

Dit waren ze dan, vier cadeau-ideeën die jij kunt kopen voor een babyshower! Je kunt ook nog altijd even verder kijken op internet voor inspiratie!

Vond je dit artikel nu handig? Lees dan het volgende artikel over hoe je jouw huis in kan richten!

Meer in deze categorie

Tips om de kinderkamer in te richten

Het inrichten van een kinderkamer kan een leuke en creatieve uitdaging zijn. Ga je een nieuwe babykamer inrichten of de slaapkamer van je groeiende kind een make-over geven? Er zijn genoeg manieren om een gezellige en functionele ruimte te creëren waarin je kind zich prettig voelt. In deze blog geven we jou enkele handige tips om de perfecte kinderkamer te ontwerpen. Kies een thema Een thema kan de leidraad vormen voor de inrichting van de kinderkamer. Denk aan sprookjes, dieren, ruimtevaart of een favoriete tekenfilm. Het thema kan als inspiratie dienen voor kleuren, meubels en decoraties. Zorg ervoor dat het thema leeftijdsgeschikt is en gemakkelijk aan te passen is naarmate je kind ouder wordt. Een vintage interieur zal voor kinderen […]

Waarom je een personenbusje moet huren voor jouw groepsuitje

Het organiseren van een groepsuitje is een leuke manier zijn om qualitytime door te brengen met vrienden, familie of collega's. Maar om ervoor te zorgen dat het uitje soepel verloopt en iedereen op de bestemming aankomt, is het overwegen van een personenbusje een slimme keuze. In deze blog bespreken de redenen waarom het huren van een personenbusje een goed idee is voor jouw volgende groepsuitje! Ruime en comfortabele zitplaatsen Een van de belangrijkste voordelen van een personenbusje is de ruimte en comfortabele zitplaatsen die het biedt. In vergelijking met krappe auto's kunnen passagiers in een personenbusje gemakkelijk zitten en zich ontspannen tijdens de reis. Tip: Controleer van tevoren het aantal zitplaatsen om er zeker van te zijn dat er voldoende […]

Groen en duurzaam: sedumplanten rondom je woning?

In onze zoektocht naar duurzaam wonen en milieuvriendelijke oplossingen, worden sedumplanten steeds vaker gebruikt in en rondom onze woningen. Deze vetplanten bieden niet alleen een meer groen in je leefomgeving, maar ze dragen ook bij aan een gezonder milieu. In deze blog gaan we dieper in op het gebruik van sedumplanten rondom je woning en welke milieuvriendelijke voordelen ze bieden. Oorsprong van Sedum in duurzaamheid De groeiende bezorgdheid over klimaatverandering heeft geleid tot een groter bewustzijn in het zoeken naar duurzamere oplossingen. Het gebruik van planten zoals sedum helpt de impact van de bebouwde omgeving op het milieu te verminderen. Sedum op je dak Een van de meest opvallende toepassingen van sedum is op groene daken. Door sedumplanten op je […]

Het belang van self-care

In onze drukke levens waarin werk, verantwoordelijkheden en verplichtingen vaak de overhand hebben vergeten we vaak het belangrijkste: onszelf. Self-care is een belangrijk aspect van het welzijn en geluk van een individu. Het is de kunst van het bewust investeren in je eigen gezondheid en welzijn wat op fysiek niveau nodig is, maar ook op mentaal niveau. In deze blog gaan we dieper in op waarom self-care zo belangrijk is en wat het voor jou kan betekenen. Waar is self-care goed voor? Het gaat verder dan een spa-dag of een avondje ontspannen met een goed boek op de bank. Self-care kan erbij helpen dat jij beter in je vel komt ze zitten. Een van de grootste boosdoeners voor lichamelijke en […]

© Copyright Wynpust 2024
hello world!