18/10/2022
//

Inspiratie voor een baby shower cadeau

geboorte cadeau met naam

Cadeaus kopen is over het algemeen een ontzettend lastig iets, maar al helemaal voor een baby shower. Als je zelf geen kinderen hebt is het nog lastiger en je wilt natuurlijk wel een leuk cadeau kopen. Kies je voor een geboorte cadeau met naam? Of ga je toch voor een voorleesboek? In dit artikel ga ik je een aantal cadeau-ideeën geven voor een baby shower!

Een luiertaart

Het eerste cadeau-idee is een luiertaart en het is echt een ideaal cadeau voor aanstaande ouders. Het is een praktisch cadeau, want de luiers kunnen ze natuurlijk goed gebruiken, en daarnaast ziet het er leuk uit. Je hebt ze in allemaal verschillende soorten en maten, maar daarnaast kun je ze omtoveren in je favoriete thema van de ouders. Op het moment dat je niet alleen maar luiers wilt geven, kun je er ook voor kiezen om andere cadeaus te verwerken in de taart zoals rompers, sokjes en babykleding.

Een babyshower gastenboek

Dit cadeau kun je op de dag van de babyshower meteen zelf uitvoeren. Iedereen die aanwezig is kan een wens opschrijven voor de baby en aanstaande ouders. Vaak kun je er ook nog de naam van de baby, het geboortegewicht en de geboortedatum op raden. Dit is een ontzettend leuk babyshowerspel en daarnaast is het een leuk aandenken voor later.

Gerelateerd nieuws  Waarom een lichtplan maken een goed idee is

Jouw favoriete voorleesboek

Wat was jouw favoriete voorleesboek toen jij nog klein was? Het is vervolgens leuk om dit boek cadeau te geven aan je zwangere vriendin en gun ze hetzelfde plezier wat jij eraan hebt beleefd. Willen jij en je vrienden een gezamenlijk cadeau geven? Vraag dan aan alle gasten wat hun favoriete kinderboek was en geef deze dan allemaal!

Een verwenpakket voor de ouders

Ee babyshower is eigenlijk bedoeld om de toekomstige ouders even goed in de watten te leggen. Het is daarom ontzettend leuk om een verwenpakket te geven. Je kunt het zo groot en gek maken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld producten instoppen zoals: Een fijne dagcrème, geurtjes, babylotion, maskers, wat lekkers of scrub. En ook als je de partner erbij wilt betrekken, kun je hier ook een aantal cadeaus voor toevoegen.

Dit waren ze dan, vier cadeau-ideeën die jij kunt kopen voor een babyshower! Je kunt ook nog altijd even verder kijken op internet voor inspiratie!

Vond je dit artikel nu handig? Lees dan het volgende artikel over hoe je jouw huis in kan richten!

Meer in deze categorie

Zo zorg je voor meer aantrekkingskracht in je relatie

Hoe kort of lang je relatie ook mag zijn, soms kan het voorkomen dat niet alles meer even vers is als het ooit was. Dit kan aan een tal van redenen liggen die we niet voor je gaan invullen, want elke relatie is natuurlijk anders. Deze blog is gemikt op één specifiek probleem die voor kan komen binnen relaties, namelijk: aantrekkingskracht. Er komt een punt dat je niet meer in de honeymoon-fase zit, wanneer dit gebeurd dan is het normaal dat de aantrekkingskracht daalt. Dit betekent zeer zeker niet dat je niet van elkaar houdt, maar het kan alsnog tot problemen leiden. Daarom hebben wij deze blog geschreven, om er voor te zorgen dat je weer meer aantrekkingskracht krijgt in […]

3 tips om te ontspannen: Vind je innerlijke rust

In onze drukke levens is het belangrijk om regelmatig de tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Ontspanning speelt een cruciale rol in het behouden van onze fysieke en mentale gezondheid. Het stelt ons in staat om spanning los te laten, stress te verminderen en nieuwe energie op te doen. In deze blog zullen we je vertellen waarom ontspannen zo belangrijk is, en ook krijg je drie tips die je gaan helpen bij het vinden van rust. Waarom is ontspannen van belang? Ontspannen is van vitaal belang voor ons welzijn en algemene gezondheid. In ons moderne leven worden we voortdurend blootgesteld aan stressfactoren zoals werkdruk, deadlines, verantwoordelijkheden en sociale verplichtingen. Deze constante spanning kan een negatieve […]

Schokken in slaap: dit betekent het

Je denkt op sommige momenten: nog even in bed liggen om in slaap te vallen. Net als je op het punt staat in een diepe slaap te vallen, word je plotseling gewekt door een hevige stuiptrekking. Of je hebt het gevoel dat je in een groot, diep gat bent gevallen, alsof je bed eronderuit is verdwenen. Wat is dat vreemde gevoel? In deze blog wordt alles uitgelegd over schokken in de slaap.  De reden van schokken in je slaap Schokken tijdens de slaap kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder de normale activiteit van het zenuwstelsel bij de overgang van de ene slaapfase naar de andere. Deze aanvallen, ook wel hypnagogische aanvallen genoemd, zijn meestal onschuldig en komen vaak voor […]

Verschillende soorten beginners camera

Wil je gaan beginnen met fotografie, maar weet je niet welke camera voor jou het meest geschikt is? Er zijn veel soorten camera’s met elk hun eigen kwaliteit. Het is belangrijk om te bepalen wat je gaat fotograferen met een camera. Zo kun je makkelijker je keuze maken welk model het beste bij je keuze past. In deze blog lees je verschillende soorten beginners camera. Welke camera soorten zijn er? Voor elke soort fotografie is er een camera die er perfect bij past zodat jij de mooiste foto’s kan maken. Maar om te weten welke camera soort je nodig hebt is het belangrijk om eerst te weten welke soorten er zijn. Hieronder lees je vier verschillende soorten camera’s 1.      Compact […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!