13/09/2022
//

Alles over latex lingerie

latex lingerie

Latex lingerie wordt onder velen gezien als zeer sexy lingerie. Latex is een prachtig, uniek materiaal dat verleidelijkheid, kracht en vrouwelijkheid uitstraalt. Het dragen van een latex lingerie-setje kan je dan ook een echte powerboost geven tijdens een romantische of spannende avond of date. Maar latex lingerie is niet altijd even handig. In deze blog vertellen we je een aantal dingen die je moet weten over latex lingerie.

Het aantrekken van latex lingerie

Het aantrekken van latex kleding, dus ook het aantrekken van latex lingerie, is niet altijd even gemakkelijk. Het materiaal blijft namelijk makkelijk aan je huid kleven. Dus wil je bijvoorbeeld lange kousen van latex onder je latex lingerie setje aantrekken? Dan raden we je aan om de binnenkant van de kousen eerst een beetje in te smeren met een glijmiddel (ja echt) op basis van siliconen. Smeer ook een beetje van dit middel op je benen en voeten. Je zult zien dat het aantrekken van de latex kousen dan een stuk gemakkelijker gaat. Doe dit echter niet te overhaast, want latex is een zeer delicaat materiaal dat gemakkelijk scheurt.

Latex sexy lingerie leren dragen

Latex is niet alleen lastig om aan te trekken, het is ook onwennig om dit materiaal te dragen. Het ademt namelijk niet en je zult er makkelijker in gaan zweten. Wanneer er een dun laagje zweet komt op je huid, wordt het wel weer makkelijker om comfortabel in de lingerie van latex te bewegen. Sommigen vinden latex die langs je huid glijdt een fijn en sexy gevoel. Andere houden er niet van om latex te dragen. Het is in ieder geval een materiaal dat je moet leren dragen. Begin daarom eerst eens met een klein kledingitem zoals een latex slip om te zien hoe het materiaal aanvoelt, voordat je overstapt naar een gehele bodysuit van latex.

Gerelateerd nieuws  Zonnepanelen op jouw dak?

De maat van de latex sexy lingerie

Aangezien latex nauw aansluit op het lichaam en niet ademt is het belangrijk dat je de goede maat uitzoekt voor je latex lingerie. Het setje moet vooral niet te strak zitten, want dit zal je bewegingsvrijheid belemmeren. Maar het moet ook niet te los zitten, want dan worden er te veel kreukels zichtbaar.

Het uittrekken van latex lingerie

Hopelijk heeft de latex lingerie een spannende touch gegeven aan jouw avond. Nu is het tijd om de lingerie uit te trekken. Hierbij moet je ook weer extra voorzichtig zijn, aangezien het materiaal snel kan scheuren en je het liefst nog zolang mogelijk plezier hebt van je setje. Neem dus je tijd en gebruik je vingertoppen (niet je nagels) om de lingerie rustig van je af te duwen. Als je gezweet hebt, dan zal het niet zo’n probleem zijn om het latex pakje uit te trekken. Er zit dan namelijk nog een klein laagje zweet tussen de lingerie en de huid.

Mocht het niet lukken om de latex lingerie uit te krijgen, dan kun je altijd nog onder de douche springen. Het warme water zal het uittrekken vereenvoudigen. Het materiaal glijdt haast van je af. In de douche kun je het setje ook gelijk reinigen. Leg het setje vervolgens ergens overheen zodat het kan drogen. Berg het op een donkere plek op en je sexy lingerie setje is weer klaar voor het volgende gebruik!

Meer in deze categorie

De voordelen van standaardisatie van werkprocessen

Als je als organisatie doorlopende kwaliteit wil bieden is het belangrijk dat je werkprocessen gaat standaardiseren. Het staan echter niet bij ieder bedrijf hoog in de agenda. Dit is ontzettend jammer, want het is een belangrijke sleutel tot succes! Nu is het wel belangrijk dat we weten wat standaardisatie is. In het kort is het dat je een norm oplegt voor interne en externe processen van het bedrijf. Dit wordt dan gehanteerd bij bijvoorbeeld het ontwerpen, testen of inrichten van een bepaald werk- of productieproces. Standaardisatie zorgt voor duidelijkheid Binnen bedrijven kom je vaak in aanraking met complexe processen. Met behulp van standaardisatie geef je een duidelijke instructie waarmee je verschillende soorten werkprocessen tot in detail kunt inrichten. Je krijgt […]

Feestdagen verlof: dit zijn de regels

Nederland kent een aantal feestdagen. Niet elk bedrijf kent dezelfde regels, ook als het aankomt op feestdagen. Zo kan bij het personeel bij het ene bedrijf vrij zijn, maar zal het personeel van het ander bedrijf gewoon moeten werken. Wettelijk afspraak Volgens de wet heeft niet iedereen officieel recht op een vrije dag op een van de wettelijke feestdagen. In de CAO of arbeidsovereenkomst staat of een werknemer vrij is op een van deze feestdagen. Het kan dus zijn dat de een op Koningsdag vrij heeft en personeel van het ander bedrijf op de werkvloer wordt verwacht, terwijl Koningsdag juist de dag is waar de vlag aan de vlaggenmast gehangen kan worden. In totaal kent Nederland 11 wettelijke feestdagen. De […]

Top 5 mannelijke beroepen

In Nederland zijn er veel beroepen te vinden. Ondanks dat er steeds meer gelijkheid komt tussen de rechten van de vrouw en man, blijven er toch beroepen waar de man in de meerderheid is. Vaker iss te zien, dat de jeugd een invloed heeft gehad op het beroep. In deze blog zijn de mannelijkste beroepen te vinden. It-medewerker Bij de IT-afdelingen is een duidelijk verschil te zien tussen de mannen en vrouwen. De reden hiervoor is, dat vrouwen minder geïnteresseerd zijn in deze branche. Bij de mannen begint het al op jonge leeftijd met gamen. Hierdoor hebben de mannen op jonge leeftijd al vaker een technische voorsprong op de vrouwen. De vrouwen zijn vaker op deze leeftijd nog geïnteresseerd in […]

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een steeds belangrijker begrip geworden. De laatste jaren is er meer aandacht gekomen voor de mens, het milieu en de samenleving. De verwachting is dat de komende jaren, dit alleen maar zal toenemen. Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op de drie p’s. deze drie P’s staan voor: Profit (winst): met deze P wordt bedoeld dat het ondernemen gericht is op economische prestaties. People (mens): met deze P wordt bedoeld dat er aandacht is voor de sociale klant. Planet (wereld): met deze P wordt bedoeld dat er aandacht is voor de ecologische randvoorwaarden. De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft de aanbeveling voor maatschappelijk verantwoord […]

© Copyright Wynpust 2022
hello world!