13/09/2022
//

Alles over latex lingerie

latex lingerie

Latex lingerie wordt onder velen gezien als zeer sexy lingerie. Latex is een prachtig, uniek materiaal dat verleidelijkheid, kracht en vrouwelijkheid uitstraalt. Het dragen van een latex lingerie-setje kan je dan ook een echte powerboost geven tijdens een romantische of spannende avond of date. Maar latex lingerie is niet altijd even handig. In deze blog vertellen we je een aantal dingen die je moet weten over latex lingerie.

Het aantrekken van latex lingerie

Het aantrekken van latex kleding, dus ook het aantrekken van latex lingerie, is niet altijd even gemakkelijk. Het materiaal blijft namelijk makkelijk aan je huid kleven. Dus wil je bijvoorbeeld lange kousen van latex onder je latex lingerie setje aantrekken? Dan raden we je aan om de binnenkant van de kousen eerst een beetje in te smeren met een glijmiddel (ja echt) op basis van siliconen. Smeer ook een beetje van dit middel op je benen en voeten. Je zult zien dat het aantrekken van de latex kousen dan een stuk gemakkelijker gaat. Doe dit echter niet te overhaast, want latex is een zeer delicaat materiaal dat gemakkelijk scheurt.

Latex sexy lingerie leren dragen

Latex is niet alleen lastig om aan te trekken, het is ook onwennig om dit materiaal te dragen. Het ademt namelijk niet en je zult er makkelijker in gaan zweten. Wanneer er een dun laagje zweet komt op je huid, wordt het wel weer makkelijker om comfortabel in de lingerie van latex te bewegen. Sommigen vinden latex die langs je huid glijdt een fijn en sexy gevoel. Andere houden er niet van om latex te dragen. Het is in ieder geval een materiaal dat je moet leren dragen. Begin daarom eerst eens met een klein kledingitem zoals een latex slip om te zien hoe het materiaal aanvoelt, voordat je overstapt naar een gehele bodysuit van latex.

Gerelateerd nieuws  Zonnepanelen op jouw dak?

De maat van de latex sexy lingerie

Aangezien latex nauw aansluit op het lichaam en niet ademt is het belangrijk dat je de goede maat uitzoekt voor je latex lingerie. Het setje moet vooral niet te strak zitten, want dit zal je bewegingsvrijheid belemmeren. Maar het moet ook niet te los zitten, want dan worden er te veel kreukels zichtbaar.

Het uittrekken van latex lingerie

Hopelijk heeft de latex lingerie een spannende touch gegeven aan jouw avond. Nu is het tijd om de lingerie uit te trekken. Hierbij moet je ook weer extra voorzichtig zijn, aangezien het materiaal snel kan scheuren en je het liefst nog zolang mogelijk plezier hebt van je setje. Neem dus je tijd en gebruik je vingertoppen (niet je nagels) om de lingerie rustig van je af te duwen. Als je gezweet hebt, dan zal het niet zo’n probleem zijn om het latex pakje uit te trekken. Er zit dan namelijk nog een klein laagje zweet tussen de lingerie en de huid.

Mocht het niet lukken om de latex lingerie uit te krijgen, dan kun je altijd nog onder de douche springen. Het warme water zal het uittrekken vereenvoudigen. Het materiaal glijdt haast van je af. In de douche kun je het setje ook gelijk reinigen. Leg het setje vervolgens ergens overheen zodat het kan drogen. Berg het op een donkere plek op en je sexy lingerie setje is weer klaar voor het volgende gebruik!

Meer in deze categorie

Alles wat je moet regelen bij een verhuizing

Ben jij binnenkort van plan om te verhuizen? Dan moet je met een hoop dingen rekening houden. Voor veel mensen is verhuizen erg stressvol, omdat er aan zoveel dingen tegelijk gedacht moet worden. Er komt een hoop op je af en je wilt natuurlijk niks vergeten. Daarom hebben wij voor jou een checklist, om de verhuizing soepel te laten verlopen. Voorbereiden op de verhuizing Terwijl er in de nieuwe woning al flink wordt geklust, moet er nog een hoop voorbereid worden voor de verhuizing. Maak gebruik van onze checklist om ervoor te zorgen dat je niks vergeet. Bepaal allereerst of je zelf gaat verhuizen of dat je een verhuisbedrijf inschakelt. Bij een verhuizing in Brunssum is het makkelijk om een […]

Draaitabel in Excel maken? Zo doe je dat!

Het is een handig programma voor het verzamelen en verwerken van verschillende data: Excel. Toch is het voor velen niet het meest eenvoudige programma om onder de knie te krijgen. Gelukkig hoef je geen Excel specialist te zijn om met Excel aan de slag te kunnen. Zo leggen wij je in dit artikel uit hoe je zelf een draaitabel kunt maken! Op deze manier kun je eenvoudig al jouw gegevens uit tabellen die je in Excel hebt staan samenvoegen en analyseren. Selecteer de gegevens Allereerst is het belangrijk dat je bepaalt welke gegevens je wilt gaan gebruiken in jouw draaitabel. Wanneer je dit helder hebt kun je deze gegevens selecteren. Het is hierbij belangrijk dat je deze gegevens op de […]

Wil je een open keuken? Denk er goed over na

Het hebben van een open keuken kan heel gezellig lijken. Alleen kleven er ook een heleboel nadelen aan het hebben van een open keuken. Overweeg je een open keuken in je woning? Dan is het slim om eerst na te gaan wat de nadelen zijn van een open keuken. Dan kun je in ieder geval niet achteraf denken: daar had ik niet aan gedacht. Hier de aandachtspunten, inclusief een speciale tip van een architect uit Amsterdam! Geuren verspreiding Het kan lekker zijn voor het eten dat de geur van het eten de kamer in komt. Zo ruik je alvast wat je gaat eten. Alleen de meeste mensen trekken het een stuk slechter als die lucht vervolgens de hele avond in […]

Biologisch eten: beter voor het milieu?

Tegenwoordig eten veel mensen biologisch. Dat veel mensen biologisch eten heeft verschillende redenen. Zo is het een goede manier om een dieet te volgen dat gezond is, maar het draagt ook bij aan een beter milieu en minder CO2 uitstoot. Het wordt ook gedaan omdat mensen houden van de natuur, de dieren en het milieu. Er wordt dan ook beweerd dat biologisch eten echt veel beter is voor het milieu en dat je geld bespaart met biologisch eten. Zijn deze beweringen wel juist? In dit blog gaan we hier verder op in. Vlees Als we eens gaan kijken naar biologisch vlees dan is het zo dat biologische veehouders hun dieren meer ruimte geven om te leven. De dieren hebben een […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!