14/11/2022
//

Spanning in de slaapkamer

2cb

Spanning in de slaapkamer behouden is cruciaal voor een gezonde relatie. Toch is dit niet zo gemakkelijk als het lijkt aan het begin van de relatie. Om de relatie gezond te houden is het echter wel belangrijk dat hier aan gewerkt blijft worden. In deze blog geven we je een aantal tips om de spanning terug op te bouwen of te behouden in de slaapkamer.

Begin in de ochtend

We hebben allemaal haast in de ochtend, dus terwijl jullie nog samen in bed liggen na het afgaan van de wekker, kun je een moment nemen om je partner aan te raken, te strelen en op te winden.  Maar bewaar het orgasme voor de avond als je thuiskomt. Dit houdt de seksuele spanning de hele dag in stand.

Vaak aanraken en zoenen

En niet alleen als er andere seksuele activiteiten op tafel liggen. Als je elkaar vaker aanraakt en zoent en het leidt niet altijd tot een orgasme, maak je seks minder voorspelbaar en pluk je de vruchten van fysieke genegenheid.

2cb

Beperk jezelf

Hoe langer je zonder seks zit, hoe meer je ernaar verlangt. Verbied bepaalde soorten seks voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld een week geen geslachtsgemeenschap). Als jij en je partner het kunnen volhouden, zal het, wanneer jullie eindelijk klaarkomen, beter aanvoelen dan ooit.

Gerelateerd nieuws  Behoefte aan meer energie? Zo krijg je een boost

Plan speciale avondjes

Plan een avondje om gek te doen, misschien met een fles wijn of iets sterkers? Misschien vinden jullie het fijn om naar een ander niveau getild te worden door 2cb-fly. Wat jullie ding ook is, maak er een speciaal avondje van die je een ruime tijd van te voren plant.

Boek een hotel, maak er een tripje van. Leef er dan ook gezamenlijk naartoe en bouw de spanning op tot die tijd, dit betekent niet dat jullie niets kunnen doen tot die tijd, maar dat is het moment dat even alle remmen los gaan. 

Flirt met elkaar

Je hoeft niet alleen te flirten als je elkaar leert kennen, het is juist belangrijk om de hele relatie door met elkaar te flirten. Zo weten jullie dat jullie nog steeds zo opgewonden van elkaar worden als altijd. Flirten doormiddel van oogcontact en aanrakingen is een manier, maar laat het hier niet bij en stuur elkaar flirterige berichtjes door de dag heen.

Vond je deze blog interessant? Lees ook schokken in slaap: dit betekent het.

Meer in deze categorie

Tips om de kinderkamer in te richten

Het inrichten van een kinderkamer kan een leuke en creatieve uitdaging zijn. Ga je een nieuwe babykamer inrichten of de slaapkamer van je groeiende kind een make-over geven? Er zijn genoeg manieren om een gezellige en functionele ruimte te creëren waarin je kind zich prettig voelt. In deze blog geven we jou enkele handige tips om de perfecte kinderkamer te ontwerpen. Kies een thema Een thema kan de leidraad vormen voor de inrichting van de kinderkamer. Denk aan sprookjes, dieren, ruimtevaart of een favoriete tekenfilm. Het thema kan als inspiratie dienen voor kleuren, meubels en decoraties. Zorg ervoor dat het thema leeftijdsgeschikt is en gemakkelijk aan te passen is naarmate je kind ouder wordt. Een vintage interieur zal voor kinderen […]

Waarom je een personenbusje moet huren voor jouw groepsuitje

Het organiseren van een groepsuitje is een leuke manier zijn om qualitytime door te brengen met vrienden, familie of collega's. Maar om ervoor te zorgen dat het uitje soepel verloopt en iedereen op de bestemming aankomt, is het overwegen van een personenbusje een slimme keuze. In deze blog bespreken de redenen waarom het huren van een personenbusje een goed idee is voor jouw volgende groepsuitje! Ruime en comfortabele zitplaatsen Een van de belangrijkste voordelen van een personenbusje is de ruimte en comfortabele zitplaatsen die het biedt. In vergelijking met krappe auto's kunnen passagiers in een personenbusje gemakkelijk zitten en zich ontspannen tijdens de reis. Tip: Controleer van tevoren het aantal zitplaatsen om er zeker van te zijn dat er voldoende […]

Groen en duurzaam: sedumplanten rondom je woning?

In onze zoektocht naar duurzaam wonen en milieuvriendelijke oplossingen, worden sedumplanten steeds vaker gebruikt in en rondom onze woningen. Deze vetplanten bieden niet alleen een meer groen in je leefomgeving, maar ze dragen ook bij aan een gezonder milieu. In deze blog gaan we dieper in op het gebruik van sedumplanten rondom je woning en welke milieuvriendelijke voordelen ze bieden. Oorsprong van Sedum in duurzaamheid De groeiende bezorgdheid over klimaatverandering heeft geleid tot een groter bewustzijn in het zoeken naar duurzamere oplossingen. Het gebruik van planten zoals sedum helpt de impact van de bebouwde omgeving op het milieu te verminderen. Sedum op je dak Een van de meest opvallende toepassingen van sedum is op groene daken. Door sedumplanten op je […]

Het belang van self-care

In onze drukke levens waarin werk, verantwoordelijkheden en verplichtingen vaak de overhand hebben vergeten we vaak het belangrijkste: onszelf. Self-care is een belangrijk aspect van het welzijn en geluk van een individu. Het is de kunst van het bewust investeren in je eigen gezondheid en welzijn wat op fysiek niveau nodig is, maar ook op mentaal niveau. In deze blog gaan we dieper in op waarom self-care zo belangrijk is en wat het voor jou kan betekenen. Waar is self-care goed voor? Het gaat verder dan een spa-dag of een avondje ontspannen met een goed boek op de bank. Self-care kan erbij helpen dat jij beter in je vel komt ze zitten. Een van de grootste boosdoeners voor lichamelijke en […]

© Copyright Wynpust 2024
hello world!