14/11/2022
//

Spanning in de slaapkamer

2cb

Spanning in de slaapkamer behouden is cruciaal voor een gezonde relatie. Toch is dit niet zo gemakkelijk als het lijkt aan het begin van de relatie. Om de relatie gezond te houden is het echter wel belangrijk dat hier aan gewerkt blijft worden. In deze blog geven we je een aantal tips om de spanning terug op te bouwen of te behouden in de slaapkamer.

Begin in de ochtend

We hebben allemaal haast in de ochtend, dus terwijl jullie nog samen in bed liggen na het afgaan van de wekker, kun je een moment nemen om je partner aan te raken, te strelen en op te winden.  Maar bewaar het orgasme voor de avond als je thuiskomt. Dit houdt de seksuele spanning de hele dag in stand.

Vaak aanraken en zoenen

En niet alleen als er andere seksuele activiteiten op tafel liggen. Als je elkaar vaker aanraakt en zoent en het leidt niet altijd tot een orgasme, maak je seks minder voorspelbaar en pluk je de vruchten van fysieke genegenheid.

2cb

Beperk jezelf

Hoe langer je zonder seks zit, hoe meer je ernaar verlangt. Verbied bepaalde soorten seks voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld een week geen geslachtsgemeenschap). Als jij en je partner het kunnen volhouden, zal het, wanneer jullie eindelijk klaarkomen, beter aanvoelen dan ooit.

Gerelateerd nieuws  Behoefte aan meer energie? Zo krijg je een boost

Plan speciale avondjes

Plan een avondje om gek te doen, misschien met een fles wijn of iets sterkers? Misschien vinden jullie het fijn om naar een ander niveau getild te worden door 2cb-fly. Wat jullie ding ook is, maak er een speciaal avondje van die je een ruime tijd van te voren plant.

Boek een hotel, maak er een tripje van. Leef er dan ook gezamenlijk naartoe en bouw de spanning op tot die tijd, dit betekent niet dat jullie niets kunnen doen tot die tijd, maar dat is het moment dat even alle remmen los gaan. 

Flirt met elkaar

Je hoeft niet alleen te flirten als je elkaar leert kennen, het is juist belangrijk om de hele relatie door met elkaar te flirten. Zo weten jullie dat jullie nog steeds zo opgewonden van elkaar worden als altijd. Flirten doormiddel van oogcontact en aanrakingen is een manier, maar laat het hier niet bij en stuur elkaar flirterige berichtjes door de dag heen.

Vond je deze blog interessant? Lees ook schokken in slaap: dit betekent het.

Meer in deze categorie

Zo zorg je voor meer aantrekkingskracht in je relatie

Hoe kort of lang je relatie ook mag zijn, soms kan het voorkomen dat niet alles meer even vers is als het ooit was. Dit kan aan een tal van redenen liggen die we niet voor je gaan invullen, want elke relatie is natuurlijk anders. Deze blog is gemikt op één specifiek probleem die voor kan komen binnen relaties, namelijk: aantrekkingskracht. Er komt een punt dat je niet meer in de honeymoon-fase zit, wanneer dit gebeurd dan is het normaal dat de aantrekkingskracht daalt. Dit betekent zeer zeker niet dat je niet van elkaar houdt, maar het kan alsnog tot problemen leiden. Daarom hebben wij deze blog geschreven, om er voor te zorgen dat je weer meer aantrekkingskracht krijgt in […]

3 tips om te ontspannen: Vind je innerlijke rust

In onze drukke levens is het belangrijk om regelmatig de tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Ontspanning speelt een cruciale rol in het behouden van onze fysieke en mentale gezondheid. Het stelt ons in staat om spanning los te laten, stress te verminderen en nieuwe energie op te doen. In deze blog zullen we je vertellen waarom ontspannen zo belangrijk is, en ook krijg je drie tips die je gaan helpen bij het vinden van rust. Waarom is ontspannen van belang? Ontspannen is van vitaal belang voor ons welzijn en algemene gezondheid. In ons moderne leven worden we voortdurend blootgesteld aan stressfactoren zoals werkdruk, deadlines, verantwoordelijkheden en sociale verplichtingen. Deze constante spanning kan een negatieve […]

Schokken in slaap: dit betekent het

Je denkt op sommige momenten: nog even in bed liggen om in slaap te vallen. Net als je op het punt staat in een diepe slaap te vallen, word je plotseling gewekt door een hevige stuiptrekking. Of je hebt het gevoel dat je in een groot, diep gat bent gevallen, alsof je bed eronderuit is verdwenen. Wat is dat vreemde gevoel? In deze blog wordt alles uitgelegd over schokken in de slaap.  De reden van schokken in je slaap Schokken tijdens de slaap kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder de normale activiteit van het zenuwstelsel bij de overgang van de ene slaapfase naar de andere. Deze aanvallen, ook wel hypnagogische aanvallen genoemd, zijn meestal onschuldig en komen vaak voor […]

Verschillende soorten beginners camera

Wil je gaan beginnen met fotografie, maar weet je niet welke camera voor jou het meest geschikt is? Er zijn veel soorten camera’s met elk hun eigen kwaliteit. Het is belangrijk om te bepalen wat je gaat fotograferen met een camera. Zo kun je makkelijker je keuze maken welk model het beste bij je keuze past. In deze blog lees je verschillende soorten beginners camera. Welke camera soorten zijn er? Voor elke soort fotografie is er een camera die er perfect bij past zodat jij de mooiste foto’s kan maken. Maar om te weten welke camera soort je nodig hebt is het belangrijk om eerst te weten welke soorten er zijn. Hieronder lees je vier verschillende soorten camera’s 1.      Compact […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!