14/11/2022
//

Spanning in de slaapkamer

2cb

Spanning in de slaapkamer behouden is cruciaal voor een gezonde relatie. Toch is dit niet zo gemakkelijk als het lijkt aan het begin van de relatie. Om de relatie gezond te houden is het echter wel belangrijk dat hier aan gewerkt blijft worden. In deze blog geven we je een aantal tips om de spanning terug op te bouwen of te behouden in de slaapkamer.

Begin in de ochtend

We hebben allemaal haast in de ochtend, dus terwijl jullie nog samen in bed liggen na het afgaan van de wekker, kun je een moment nemen om je partner aan te raken, te strelen en op te winden.  Maar bewaar het orgasme voor de avond als je thuiskomt. Dit houdt de seksuele spanning de hele dag in stand.

Vaak aanraken en zoenen

En niet alleen als er andere seksuele activiteiten op tafel liggen. Als je elkaar vaker aanraakt en zoent en het leidt niet altijd tot een orgasme, maak je seks minder voorspelbaar en pluk je de vruchten van fysieke genegenheid.

2cb

Beperk jezelf

Hoe langer je zonder seks zit, hoe meer je ernaar verlangt. Verbied bepaalde soorten seks voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld een week geen geslachtsgemeenschap). Als jij en je partner het kunnen volhouden, zal het, wanneer jullie eindelijk klaarkomen, beter aanvoelen dan ooit.

Gerelateerd nieuws  Behoefte aan meer energie? Zo krijg je een boost

Plan speciale avondjes

Plan een avondje om gek te doen, misschien met een fles wijn of iets sterkers? Misschien vinden jullie het fijn om naar een ander niveau getild te worden door 2cb-fly. Wat jullie ding ook is, maak er een speciaal avondje van die je een ruime tijd van te voren plant.

Boek een hotel, maak er een tripje van. Leef er dan ook gezamenlijk naartoe en bouw de spanning op tot die tijd, dit betekent niet dat jullie niets kunnen doen tot die tijd, maar dat is het moment dat even alle remmen los gaan. 

Flirt met elkaar

Je hoeft niet alleen te flirten als je elkaar leert kennen, het is juist belangrijk om de hele relatie door met elkaar te flirten. Zo weten jullie dat jullie nog steeds zo opgewonden van elkaar worden als altijd. Flirten doormiddel van oogcontact en aanrakingen is een manier, maar laat het hier niet bij en stuur elkaar flirterige berichtjes door de dag heen.

Vond je deze blog interessant? Lees ook schokken in slaap: dit betekent het.

Meer in deze categorie

Alles wat je moet weten over sneakers

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn populair onder jong en oud. Of je nu sportief of casual gekleed gaat, ze passen bij elke outfit. Ze bieden comfort en stijl in één. De welbekende scheon is beschikbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit sportieve modellen of juist trendy designs. Je bent vast benieuwd hoe deze schoenen zo populair zijn geworden. Het is interessant om te ontdekken hoe sneakers door de jaren heen zijn geëvolueerd. In deze blog duiken we in de wereld van sneakers. We geven je tips en informatie om je kennis over de populaire schoensoort te vergroten. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over deze veelzijdige schoenen. […]

Boho thema feest: dit mag niet ontbreken

Een boho feest is de perfecte manier om een ontspannen, creatieve en stijlvolle sfeer te creëren voor jou en je gasten. Of je nu een verjaardag, bruiloft of gewoon een zomerse bijeenkomst plant, een boho feest zal zeker indruk maken. Daarom hebben wij een complete gids voor je opgesteld om het perfecte boho thema feest te organiseren. Pampas gras Iets wat niet weg te denken is tijdens een boho feest is pampas gras. Je kunt het gebruiken ter decoratie op de muur, maar ook op een tafel of op de taart. Ook wordt het vaak gebruikt bij een welkomstbord bij de entree. Het staat speels en chique tegelijkertijd. Lantaarns en kaarsen Voeg een warme en uitnodigende gloed toe met lantaarns, […]

De leukste duurzame cadeau-ideeën

Duurzaamheid is meer dan alleen een trend. Het is een beweging die steeds meer invloed heeft op hoe we consumeren als mensen. Cadeaus geven is een prachtige manier om liefde en waardering te tonen. Maar het kan ook een manier zijn om bewustzijn en respect voor het milieu te verbeteren. In dit artikel bespreken we enkele van de leukste duurzame cadeau-ideeën die bijzonder zijn. Wat is duurzaamheid? Duurzaamheid betekent het gebruik van middelen op een manier die de milieu-impact minimaliseert en toekomstige generaties niet benadeelt. In de context van cadeaus gaat het om het kiezen van producten die milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Ook gaat het om artikelen met een lange levensduur. Het idee is om geschenken te geven die de gever […]

Tips voor het organiseren van een succesvol evenement of feest

Er wordt aan jou gevraagd om een evenement te gaan organiseren, maar waar moet je beginnen? Je wilt natuurlijk dat het evenement succesvol verloopt. In deze blog geven wij je enkele handvaten om een onvergetelijk feest te organiseren. Doelgroep Voordat je iets gaat regelen, is het goed om stil te staan bij het doel van je evenement en voor wie je het organiseert. Het is handig om te weten of je vooral jonge bezoekers wilt trekken of juist een oudere doelgroep. Dit bepaalt onder andere de keuze voor de locatie, de aankleding, muziek en de manier van uitnodigen. Organiseren en communiceren Bij het organiseren draait alles om communiceren. Denk aan contacten met het publiek, sprekers, artiesten, maar ook de exploitant […]

© Copyright Wynpust 2024
hello world!