14/11/2022
//

Spanning in de slaapkamer

2cb

Spanning in de slaapkamer behouden is cruciaal voor een gezonde relatie. Toch is dit niet zo gemakkelijk als het lijkt aan het begin van de relatie. Om de relatie gezond te houden is het echter wel belangrijk dat hier aan gewerkt blijft worden. In deze blog geven we je een aantal tips om de spanning terug op te bouwen of te behouden in de slaapkamer.

Begin in de ochtend

We hebben allemaal haast in de ochtend, dus terwijl jullie nog samen in bed liggen na het afgaan van de wekker, kun je een moment nemen om je partner aan te raken, te strelen en op te winden.  Maar bewaar het orgasme voor de avond als je thuiskomt. Dit houdt de seksuele spanning de hele dag in stand.

Vaak aanraken en zoenen

En niet alleen als er andere seksuele activiteiten op tafel liggen. Als je elkaar vaker aanraakt en zoent en het leidt niet altijd tot een orgasme, maak je seks minder voorspelbaar en pluk je de vruchten van fysieke genegenheid.

2cb

Beperk jezelf

Hoe langer je zonder seks zit, hoe meer je ernaar verlangt. Verbied bepaalde soorten seks voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld een week geen geslachtsgemeenschap). Als jij en je partner het kunnen volhouden, zal het, wanneer jullie eindelijk klaarkomen, beter aanvoelen dan ooit.

Gerelateerd nieuws  Inspiratie voor een baby shower cadeau

Plan speciale avondjes

Plan een avondje om gek te doen, misschien met een fles wijn of iets sterkers? Misschien vinden jullie het fijn om naar een ander niveau getild te worden door 2cb-fly. Wat jullie ding ook is, maak er een speciaal avondje van die je een ruime tijd van te voren plant.

Boek een hotel, maak er een tripje van. Leef er dan ook gezamenlijk naartoe en bouw de spanning op tot die tijd, dit betekent niet dat jullie niets kunnen doen tot die tijd, maar dat is het moment dat even alle remmen los gaan. 

Flirt met elkaar

Je hoeft niet alleen te flirten als je elkaar leert kennen, het is juist belangrijk om de hele relatie door met elkaar te flirten. Zo weten jullie dat jullie nog steeds zo opgewonden van elkaar worden als altijd. Flirten doormiddel van oogcontact en aanrakingen is een manier, maar laat het hier niet bij en stuur elkaar flirterige berichtjes door de dag heen.

Meer in deze categorie

De beste eiwitrijke voeding voor ouderen

Eiwitten zijn een van de belangrijkste bouwstoffen voor je botten, spieren en andere weefsels. Ouderen verliezen uiteindelijk hun kracht, spier en botmassa. Door te sporten en goede voeding kunnen ouderen ervoor zorgen dat dit onderhouden wordt. Eiwitten zijn dus echt super belangrijk voor ouderen om te eten. In deze blog lees je meer over de beste eiwitrijke voeding voor ouderen! Functie van eiwitten Eiwitten zijn nodig voor de aanmaak van weefsel, enzymen en hormonen. Eiwitten bestaan uit aminozuren, in totaal zijn dit er 26, waarvan 9 je lichaam zelf niet kan aanmaken. Deze 9 moet je dus via voeding binnenkrijgen en die worden essentiële aminozuren genoemd. Je hebt dierlijke en plantaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten zitten vooral in vlees en zuivel […]

Nieuwe trend: het Japandi interieur

Regelmatig is er een andere stijl die helemaal trendy is. Het ene moment een vintage interieur, dan weer de industriële stijl. In Woonmagazines en op Pinterest zien we momenteel een nieuwe trend, namelijk het Japandi interieur. In deze blog lees je wat het is, waarom het zo populair is en hoe jij het in jouw eigen woonkamer kunt toepassen. Lees snel verder! Wat is het Japandi interieur? De afgelopen tijd wordt er steeds meer gesproken over een nieuwe trend: het Japandi interieur. Maar wat is dat nu eigenlijk voor een stijl? Het is een combinatie van Japanse en Scandinavische stijlen. Wanneer je deze twee stijlen combineert, creëer je een rustgevende, serene en minimalistische sfeer. Het is gericht op het combineren […]

Wat projectinrichting kan betekenen voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar manieren om de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren? Dan is het tijd om te kijken naar de werkplekinrichting. Een slimme en doordachte inrichting van de werkruimte kan niet alleen de sfeer verbeteren, maar ook het welzijn van medewerkers verhogen en de productiviteit stimuleren. In deze blog meer over de projectinrichting en hoe het jouw bedrijf kan helpen om beter te presteren. De invloed van kleur op productiviteit Kleuren kunnen het gedrag, de emotie of het gevoel van mensen beïnvloeden, daarom spelen kleuren een belangrijke rol op de werkvloer. Daarnaast kan het productiviteit opwekken. Bijvoorbeeld als er op de werkvloer gebrek aan inspiratie of energie ontbreekt, kun je oranje aan het interieur toevoegen […]

Alles over een keto dieet

Het keto dieet begint steeds populairder te worden onder sporters die ook creatine kopen, maar wat is het nou precies? In deze blog kom je alles te weten over het dieet en hoe je het kunt toepassen. Wat is het? Bij een keto dieet eet je zo min mogelijk koolhydraten, de grens is ongeveer 50 gram koolhydraten per dag. Zodra je lichaam zo weinig koolhydraten binnenkrijgt, zal het overgaan op het verbranden van je vetzuur. Door het verbranden van deze vetzuren ontstaan er ketonen en dit kan je lichaam als brandstof gebruiken, in plaats van de koolhydraten. Tijdens een keto dieet eet je vooral veel vetten en eiwitten om je lichaam te voorzien van energie. De combinatie met sporten Een […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!