16/05/2023
//

Zo creëer jij je ideale interieur

ideale interieur

Een interieur laat zien wat jouw persoonlijke stijl en smaak is. Je kiest niet voor een interieur dat niet bij je past, maar je zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en genieten als je thuis komt. En daar heeft een passend interieur invloed op. Maar hoe creëer je een ideaal interieur? Lees dan deze blog verder en creëer je ideale interieur!

Kies een stijl met passende thema’s

Voordat je jouw huidige interieur gaat veranderen is het belangrijk om te weten wat voor stijl je gaat kiezen en welke thema’s hier bij passen. Ga je voor een landelijke stijl of eerder bohemian? Ga bij jezelf na wat jij het mooiste vindt. Kies vervolgens passende thema’s bij de gekozen interieurstijl die je terug wilt laten komen in je interieur.

Kleuren en materialen

Vervolgens ga je door met het kiezen van kleuren en materialen die bij jouw persoonlijke voorkeuren passen én die je terug wilt laten komen in je gekozen interieurstijl. Kijk ook eens naar wat kleuren betekenen en welke psychologie er achter kleur zit, wat het met je doet. Welke materialen wil je gebruiken? Hout of stof? Wat vind jij het mooiste in je huis en kies de meest passende materialen.

Creëer een ruimtelijke indeling met meubels

Nu weet je welke stijl je wilt in je interieur en met welke kleuren en materialen je dit wilt laten terug komen. Vervolgens ga je bepalen hoe je een ruimtelijke indeling creëert met de meubels die je hebt uitgekozen (passend in de stijl). Probeer meerdere indelingen en kijk welke jou het meeste aanspreekt. Experimenteer hiermee!

Gerelateerd nieuws  Floriade 2022, uitjestip voor het nieuwe jaar

Accessoires en verlichting

Een interieur is pas echt af als je bijpassende accessoires in je interieur toevoegt met bijpassende verlichting. Ben je gek op planten of houd je van gouden beeldjes? Met accessoires kun je helemaal los gaan om het nog gezelliger te maken in je huis! Kies ook voor bijpassende verlichting zoals sfeerlicht of warme verlichting. Met licht bepaal je écht een sfeer in je huis.

Duurzaam interieur

Een interieur kan ook duurzaam zijn tegenwoordig! Je kunt voor duurzame materialen kiezen zoals een parketvloer. Dit is een duurzaam natuurproduct. Meer informatie over parketvloeren vind je hier. Zo kun je er ook voor kiezen om meubels uit een tweedehands winkel te kopen, dit is duurzaam en goedkoper! Daarnaast kun je ook rekening houden met je verlichting om te kiezen voor led lampen in plaats van gloeilampen.  

Wil je meer lezen over interieur? Lees dan deze blog over een nieuwe trend: het Japandi interieur

Meer in deze categorie

Het belang van self-care

In onze drukke levens waarin werk, verantwoordelijkheden en verplichtingen vaak de overhand hebben vergeten we vaak het belangrijkste: onszelf. Self-care is een belangrijk aspect van het welzijn en geluk van een individu. Het is de kunst van het bewust investeren in je eigen gezondheid en welzijn wat op fysiek niveau nodig is, maar ook op mentaal niveau. In deze blog gaan we dieper in op waarom self-care zo belangrijk is en wat het voor jou kan betekenen. Waar is self-care goed voor? Het gaat verder dan een spa-dag of een avondje ontspannen met een goed boek op de bank. Self-care kan erbij helpen dat jij beter in je vel komt ze zitten. Een van de grootste boosdoeners voor lichamelijke en […]

Een thuisbar maken: diy tips

Wil jij je huis tot een gezellige feestplek omtoveren? Overweeg dan het creëren van een thuisbar! We hebben een aantal diy tips om het gemakkelijker te maken. Kies de geschikte plek Voordat je je eigen thuisbar gaat creëren, moet je overwegen op welke plek deze in huis wordt geplaatst. Goede opties zijn bijvoorbeeld een lege hoek in de woonkamer of een ongebruikte ruimte in de kelder. Zorg ervoor dat de bar op een handige plek staat en goed toegankelijk is. Ontwerp de bar Nu je weet waar de bar zich in huis zal bevinden, is het tijd om het ontwerp op papier te zetten. Kies een stijl die bij het interieur past. Het maakt niet uit welke stijl wordt gebruikt, […]

3 tips waarmee de batterij van je telefoon langer meegaat

Onze telefoons zijn niet meer uit ons leven weg te denken. We gebruiken ze echt bijna overal. Iedereen wilt natuurlijk dat zijn of haar telefoon zo lang mogelijk meegaat, want een lege batterij is super vervelend. Hieronder hebben wij drie tips voor jou neergezet, zodat jouw batterij minder snel leeg zal gaan. Minder helderheid om batterij te besparen Een van de grootste energievreters op je telefoon is natuurlijk het scherm. Om de levensduur van de batterij te verlengen is het slim om de helderheid van je scherm aan te passen. Je kunt de automatische helderheidsregeling inschakelen, zodat je telefoon de helderheid aanpast aan de omgeving. Ook kun je de helderheid handmatig omlaag doen als je in een donkere omgeving bent. […]

Zo zorg je voor meer aantrekkingskracht in je relatie

Hoe kort of lang je relatie ook mag zijn, soms kan het voorkomen dat niet alles meer even vers is als het ooit was. Dit kan aan een tal van redenen liggen die we niet voor je gaan invullen, want elke relatie is natuurlijk anders. Deze blog is gemikt op één specifiek probleem die voor kan komen binnen relaties, namelijk: aantrekkingskracht. Er komt een punt dat je niet meer in de honeymoon-fase zit, wanneer dit gebeurd dan is het normaal dat de aantrekkingskracht daalt. Dit betekent zeer zeker niet dat je niet van elkaar houdt, maar het kan alsnog tot problemen leiden. Daarom hebben wij deze blog geschreven, om er voor te zorgen dat je weer meer aantrekkingskracht krijgt in […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!