14/11/2022
//

Simpele stappen voor een goede huidverzorging

natuurlijke cosmetica

Een mooie huid is niet alleen een kwestie van DNA. Je dagelijkse routines hebben een grote invloed op wat je in de spiegel ziet. Maar afhankelijk van welke productbeoordelingen je leest of welke artsen je raadpleegt, is er een duizelingwekkend aantal meningen over alles van hoe je moet hydrateren tot hoe je jezelf moet beschermen tegen UV-stralen. Uiteindelijk is huidverzorging gewoon persoonlijk. We raden aan om altijd natuurlijke cosmetica te gebruiken om je huid te beschermen tegen schadelijke stoffen.

Was je gezicht

Spoel je gezicht 's morgens en 's avonds af met water en wrijf een kleine hoeveelheid zachte reiniger tussen schone handpalmen. Masseer de gezichtsreiniger met zachte druk over je hele gezicht. Spoel je handen af en masseer je gezicht met water om je gezicht af te spoelen tot je de reiniger en het vuil hebt verwijderd. Dep je gezicht voorzichtig droog met een zachte handdoek.

Als je make-up draagt, moet je 's avonds misschien twee keer reinigen. Verwijder eerst je make-up met reinigingsolie. Laat speciale oogmake-up removers een paar minuten zitten, zodat de make-up er gemakkelijker afgaat en je niet in jouw ogen wrijft. Daarna volgt een zachte gezichtsreiniging.

Breng toner aan

Als je toner gebruikt, doe dat dan na het reinigen van je gezicht en vóór al het andere. Giet een paar druppels toner in je handpalmen of op een wattenschijfje en veeg zachtjes over je gezicht. Als je toner exfoliërend is - wat betekent dat hij dode huidcellen verwijdert met ingrediënten als glycolzuur - gebruik hem dan alleen 's nachts. Hydraterende formules kun je twee keer per dag gebruiken.

Gerelateerd nieuws  Hoe kun je goedkoop je huis inrichten?
natuurlijke cosmetica

Breng oogcrème aan

Je kunt gewone vocht inbrengende crème op jouw huid onder de ogen aanbrengen, maar als je besluit een speciale oogcrème te gebruiken, wil je die meestal onder de hydraterende crème aanbrengen, omdat oogcrèmes normaal dunner zijn dan gezichtscrèmes. Probeer een oogcrème met een metalen rollerapplicator te gebruiken en bewaar deze in de koelkast om wallen 's ochtends tegen te gaan. Als je 's nachts een hydraterende oogcrème gebruikt, kun je vocht vasthouden, waardoor je ogen er 's ochtends gezwollen uitzien.

Hydrateer

Zoek een lichte lotion voor 's ochtends, idealiter met factor 30 of hoger. s Avonds kun je een dikkere nachtcrème gebruiken. Mensen met een droge huid kunnen 's ochtends en 's avonds een crème gebruiken.

Lees ook Tips voor het opruimen van je huis

Meer in deze categorie

Zo zorg je voor meer aantrekkingskracht in je relatie

Hoe kort of lang je relatie ook mag zijn, soms kan het voorkomen dat niet alles meer even vers is als het ooit was. Dit kan aan een tal van redenen liggen die we niet voor je gaan invullen, want elke relatie is natuurlijk anders. Deze blog is gemikt op één specifiek probleem die voor kan komen binnen relaties, namelijk: aantrekkingskracht. Er komt een punt dat je niet meer in de honeymoon-fase zit, wanneer dit gebeurd dan is het normaal dat de aantrekkingskracht daalt. Dit betekent zeer zeker niet dat je niet van elkaar houdt, maar het kan alsnog tot problemen leiden. Daarom hebben wij deze blog geschreven, om er voor te zorgen dat je weer meer aantrekkingskracht krijgt in […]

3 tips om te ontspannen: Vind je innerlijke rust

In onze drukke levens is het belangrijk om regelmatig de tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Ontspanning speelt een cruciale rol in het behouden van onze fysieke en mentale gezondheid. Het stelt ons in staat om spanning los te laten, stress te verminderen en nieuwe energie op te doen. In deze blog zullen we je vertellen waarom ontspannen zo belangrijk is, en ook krijg je drie tips die je gaan helpen bij het vinden van rust. Waarom is ontspannen van belang? Ontspannen is van vitaal belang voor ons welzijn en algemene gezondheid. In ons moderne leven worden we voortdurend blootgesteld aan stressfactoren zoals werkdruk, deadlines, verantwoordelijkheden en sociale verplichtingen. Deze constante spanning kan een negatieve […]

Schokken in slaap: dit betekent het

Je denkt op sommige momenten: nog even in bed liggen om in slaap te vallen. Net als je op het punt staat in een diepe slaap te vallen, word je plotseling gewekt door een hevige stuiptrekking. Of je hebt het gevoel dat je in een groot, diep gat bent gevallen, alsof je bed eronderuit is verdwenen. Wat is dat vreemde gevoel? In deze blog wordt alles uitgelegd over schokken in de slaap.  De reden van schokken in je slaap Schokken tijdens de slaap kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder de normale activiteit van het zenuwstelsel bij de overgang van de ene slaapfase naar de andere. Deze aanvallen, ook wel hypnagogische aanvallen genoemd, zijn meestal onschuldig en komen vaak voor […]

Verschillende soorten beginners camera

Wil je gaan beginnen met fotografie, maar weet je niet welke camera voor jou het meest geschikt is? Er zijn veel soorten camera’s met elk hun eigen kwaliteit. Het is belangrijk om te bepalen wat je gaat fotograferen met een camera. Zo kun je makkelijker je keuze maken welk model het beste bij je keuze past. In deze blog lees je verschillende soorten beginners camera. Welke camera soorten zijn er? Voor elke soort fotografie is er een camera die er perfect bij past zodat jij de mooiste foto’s kan maken. Maar om te weten welke camera soort je nodig hebt is het belangrijk om eerst te weten welke soorten er zijn. Hieronder lees je vier verschillende soorten camera’s 1.      Compact […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!