14/11/2022
//

Simpele stappen voor een goede huidverzorging

natuurlijke cosmetica

Een mooie huid is niet alleen een kwestie van DNA. Je dagelijkse routines hebben een grote invloed op wat je in de spiegel ziet. Maar afhankelijk van welke productbeoordelingen je leest of welke artsen je raadpleegt, is er een duizelingwekkend aantal meningen over alles van hoe je moet hydrateren tot hoe je jezelf moet beschermen tegen UV-stralen. Uiteindelijk is huidverzorging gewoon persoonlijk. We raden aan om altijd natuurlijke cosmetica te gebruiken om je huid te beschermen tegen schadelijke stoffen.

Was je gezicht

Spoel je gezicht 's morgens en 's avonds af met water en wrijf een kleine hoeveelheid zachte reiniger tussen schone handpalmen. Masseer de gezichtsreiniger met zachte druk over je hele gezicht. Spoel je handen af en masseer je gezicht met water om je gezicht af te spoelen tot je de reiniger en het vuil hebt verwijderd. Dep je gezicht voorzichtig droog met een zachte handdoek.

Als je make-up draagt, moet je 's avonds misschien twee keer reinigen. Verwijder eerst je make-up met reinigingsolie. Laat speciale oogmake-up removers een paar minuten zitten, zodat de make-up er gemakkelijker afgaat en je niet in jouw ogen wrijft. Daarna volgt een zachte gezichtsreiniging.

Breng toner aan

Als je toner gebruikt, doe dat dan na het reinigen van je gezicht en vóór al het andere. Giet een paar druppels toner in je handpalmen of op een wattenschijfje en veeg zachtjes over je gezicht. Als je toner exfoliërend is - wat betekent dat hij dode huidcellen verwijdert met ingrediënten als glycolzuur - gebruik hem dan alleen 's nachts. Hydraterende formules kun je twee keer per dag gebruiken.

Gerelateerd nieuws  Hoe kun je goedkoop je huis inrichten?
natuurlijke cosmetica

Breng oogcrème aan

Je kunt gewone vocht inbrengende crème op jouw huid onder de ogen aanbrengen, maar als je besluit een speciale oogcrème te gebruiken, wil je die meestal onder de hydraterende crème aanbrengen, omdat oogcrèmes normaal dunner zijn dan gezichtscrèmes. Probeer een oogcrème met een metalen rollerapplicator te gebruiken en bewaar deze in de koelkast om wallen 's ochtends tegen te gaan. Als je 's nachts een hydraterende oogcrème gebruikt, kun je vocht vasthouden, waardoor je ogen er 's ochtends gezwollen uitzien.

Hydrateer

Zoek een lichte lotion voor 's ochtends, idealiter met factor 30 of hoger. s Avonds kun je een dikkere nachtcrème gebruiken. Mensen met een droge huid kunnen 's ochtends en 's avonds een crème gebruiken.

Lees ook Tips voor het opruimen van je huis

Meer in deze categorie

Alles wat je moet weten over sneakers

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn populair onder jong en oud. Of je nu sportief of casual gekleed gaat, ze passen bij elke outfit. Ze bieden comfort en stijl in één. De welbekende scheon is beschikbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit sportieve modellen of juist trendy designs. Je bent vast benieuwd hoe deze schoenen zo populair zijn geworden. Het is interessant om te ontdekken hoe sneakers door de jaren heen zijn geëvolueerd. In deze blog duiken we in de wereld van sneakers. We geven je tips en informatie om je kennis over de populaire schoensoort te vergroten. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over deze veelzijdige schoenen. […]

Boho thema feest: dit mag niet ontbreken

Een boho feest is de perfecte manier om een ontspannen, creatieve en stijlvolle sfeer te creëren voor jou en je gasten. Of je nu een verjaardag, bruiloft of gewoon een zomerse bijeenkomst plant, een boho feest zal zeker indruk maken. Daarom hebben wij een complete gids voor je opgesteld om het perfecte boho thema feest te organiseren. Pampas gras Iets wat niet weg te denken is tijdens een boho feest is pampas gras. Je kunt het gebruiken ter decoratie op de muur, maar ook op een tafel of op de taart. Ook wordt het vaak gebruikt bij een welkomstbord bij de entree. Het staat speels en chique tegelijkertijd. Lantaarns en kaarsen Voeg een warme en uitnodigende gloed toe met lantaarns, […]

De leukste duurzame cadeau-ideeën

Duurzaamheid is meer dan alleen een trend. Het is een beweging die steeds meer invloed heeft op hoe we consumeren als mensen. Cadeaus geven is een prachtige manier om liefde en waardering te tonen. Maar het kan ook een manier zijn om bewustzijn en respect voor het milieu te verbeteren. In dit artikel bespreken we enkele van de leukste duurzame cadeau-ideeën die bijzonder zijn. Wat is duurzaamheid? Duurzaamheid betekent het gebruik van middelen op een manier die de milieu-impact minimaliseert en toekomstige generaties niet benadeelt. In de context van cadeaus gaat het om het kiezen van producten die milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Ook gaat het om artikelen met een lange levensduur. Het idee is om geschenken te geven die de gever […]

Tips voor het organiseren van een succesvol evenement of feest

Er wordt aan jou gevraagd om een evenement te gaan organiseren, maar waar moet je beginnen? Je wilt natuurlijk dat het evenement succesvol verloopt. In deze blog geven wij je enkele handvaten om een onvergetelijk feest te organiseren. Doelgroep Voordat je iets gaat regelen, is het goed om stil te staan bij het doel van je evenement en voor wie je het organiseert. Het is handig om te weten of je vooral jonge bezoekers wilt trekken of juist een oudere doelgroep. Dit bepaalt onder andere de keuze voor de locatie, de aankleding, muziek en de manier van uitnodigen. Organiseren en communiceren Bij het organiseren draait alles om communiceren. Denk aan contacten met het publiek, sprekers, artiesten, maar ook de exploitant […]

© Copyright Wynpust 2024
hello world!