14/11/2022
//

Simpele stappen voor een goede huidverzorging

natuurlijke cosmetica

Een mooie huid is niet alleen een kwestie van DNA. Je dagelijkse routines hebben een grote invloed op wat je in de spiegel ziet. Maar afhankelijk van welke productbeoordelingen je leest of welke artsen je raadpleegt, is er een duizelingwekkend aantal meningen over alles van hoe je moet hydrateren tot hoe je jezelf moet beschermen tegen UV-stralen. Uiteindelijk is huidverzorging gewoon persoonlijk. We raden aan om altijd natuurlijke cosmetica te gebruiken om je huid te beschermen tegen schadelijke stoffen.

Was je gezicht

Spoel je gezicht 's morgens en 's avonds af met water en wrijf een kleine hoeveelheid zachte reiniger tussen schone handpalmen. Masseer de gezichtsreiniger met zachte druk over je hele gezicht. Spoel je handen af en masseer je gezicht met water om je gezicht af te spoelen tot je de reiniger en het vuil hebt verwijderd. Dep je gezicht voorzichtig droog met een zachte handdoek.

Als je make-up draagt, moet je 's avonds misschien twee keer reinigen. Verwijder eerst je make-up met reinigingsolie. Laat speciale oogmake-up removers een paar minuten zitten, zodat de make-up er gemakkelijker afgaat en je niet in jouw ogen wrijft. Daarna volgt een zachte gezichtsreiniging.

Breng toner aan

Als je toner gebruikt, doe dat dan na het reinigen van je gezicht en vóór al het andere. Giet een paar druppels toner in je handpalmen of op een wattenschijfje en veeg zachtjes over je gezicht. Als je toner exfoliërend is - wat betekent dat hij dode huidcellen verwijdert met ingrediënten als glycolzuur - gebruik hem dan alleen 's nachts. Hydraterende formules kun je twee keer per dag gebruiken.

Gerelateerd nieuws  Hoe kun je goedkoop je huis inrichten?
natuurlijke cosmetica

Breng oogcrème aan

Je kunt gewone vocht inbrengende crème op jouw huid onder de ogen aanbrengen, maar als je besluit een speciale oogcrème te gebruiken, wil je die meestal onder de hydraterende crème aanbrengen, omdat oogcrèmes normaal dunner zijn dan gezichtscrèmes. Probeer een oogcrème met een metalen rollerapplicator te gebruiken en bewaar deze in de koelkast om wallen 's ochtends tegen te gaan. Als je 's nachts een hydraterende oogcrème gebruikt, kun je vocht vasthouden, waardoor je ogen er 's ochtends gezwollen uitzien.

Hydrateer

Zoek een lichte lotion voor 's ochtends, idealiter met factor 30 of hoger. s Avonds kun je een dikkere nachtcrème gebruiken. Mensen met een droge huid kunnen 's ochtends en 's avonds een crème gebruiken.

Lees ook Tips voor het opruimen van je huis

Meer in deze categorie

De beste eiwitrijke voeding voor ouderen

Eiwitten zijn een van de belangrijkste bouwstoffen voor je botten, spieren en andere weefsels. Ouderen verliezen uiteindelijk hun kracht, spier en botmassa. Door te sporten en goede voeding kunnen ouderen ervoor zorgen dat dit onderhouden wordt. Eiwitten zijn dus echt super belangrijk voor ouderen om te eten. In deze blog lees je meer over de beste eiwitrijke voeding voor ouderen! Functie van eiwitten Eiwitten zijn nodig voor de aanmaak van weefsel, enzymen en hormonen. Eiwitten bestaan uit aminozuren, in totaal zijn dit er 26, waarvan 9 je lichaam zelf niet kan aanmaken. Deze 9 moet je dus via voeding binnenkrijgen en die worden essentiële aminozuren genoemd. Je hebt dierlijke en plantaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten zitten vooral in vlees en zuivel […]

Nieuwe trend: het Japandi interieur

Regelmatig is er een andere stijl die helemaal trendy is. Het ene moment een vintage interieur, dan weer de industriële stijl. In Woonmagazines en op Pinterest zien we momenteel een nieuwe trend, namelijk het Japandi interieur. In deze blog lees je wat het is, waarom het zo populair is en hoe jij het in jouw eigen woonkamer kunt toepassen. Lees snel verder! Wat is het Japandi interieur? De afgelopen tijd wordt er steeds meer gesproken over een nieuwe trend: het Japandi interieur. Maar wat is dat nu eigenlijk voor een stijl? Het is een combinatie van Japanse en Scandinavische stijlen. Wanneer je deze twee stijlen combineert, creëer je een rustgevende, serene en minimalistische sfeer. Het is gericht op het combineren […]

Wat projectinrichting kan betekenen voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar manieren om de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren? Dan is het tijd om te kijken naar de werkplekinrichting. Een slimme en doordachte inrichting van de werkruimte kan niet alleen de sfeer verbeteren, maar ook het welzijn van medewerkers verhogen en de productiviteit stimuleren. In deze blog meer over de projectinrichting en hoe het jouw bedrijf kan helpen om beter te presteren. De invloed van kleur op productiviteit Kleuren kunnen het gedrag, de emotie of het gevoel van mensen beïnvloeden, daarom spelen kleuren een belangrijke rol op de werkvloer. Daarnaast kan het productiviteit opwekken. Bijvoorbeeld als er op de werkvloer gebrek aan inspiratie of energie ontbreekt, kun je oranje aan het interieur toevoegen […]

Alles over een keto dieet

Het keto dieet begint steeds populairder te worden onder sporters die ook creatine kopen, maar wat is het nou precies? In deze blog kom je alles te weten over het dieet en hoe je het kunt toepassen. Wat is het? Bij een keto dieet eet je zo min mogelijk koolhydraten, de grens is ongeveer 50 gram koolhydraten per dag. Zodra je lichaam zo weinig koolhydraten binnenkrijgt, zal het overgaan op het verbranden van je vetzuur. Door het verbranden van deze vetzuren ontstaan er ketonen en dit kan je lichaam als brandstof gebruiken, in plaats van de koolhydraten. Tijdens een keto dieet eet je vooral veel vetten en eiwitten om je lichaam te voorzien van energie. De combinatie met sporten Een […]

© Copyright Wynpust 2023
hello world!